AGENDA
 

WINE & DINE  02.06.2024

In samenwerking met de Meesters in Wijn Arno en Bob Aartsen van Prowines organiseren wij een fantastisch wijnproef event op zondag 2 juni. 

Tijdens deze gezellige namiddag kun je genieten van mooie wijnen en heerlijke gerechtjes in een informele en gezellige setting. Laat je smaakpapillen op een ontdekkingsreis gaan terwijl je een scala aan open wijnen proeft, elk met hun eigen unieke karakter en persoonlijkheid. 

Datum: zondag 2 juni 2024
Aanvang: 15.30u 
Einde: ca. 19.00u
Aantal gangen: 6
Kosten: 69,50 p.p. ALL-IN*

Voor dit unieke en exclusieve event is reserveren noodzakelijk en de plaatsen zijn beperkt (geen vrije inloop).

MEER INFORMATIE 

 

 

ASPERGE OP DE VELDEN  11.06.2024

Enorm vereerd zijn wij dat wij mogen koken op dit bijzondere  evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Bijna drie weken lang verrijst een stijlvol pop-up restaurant midden in de aspergevelden van Aspergekwekerij Kelder in het buitengebied van Veldhoven. Op dinsdag 11 juni kun genieten van onze kookkunsten tijdens de lunch en het diner. 

‼️ Reserveren kan enkel via de website van Asperges op de Velden. Klik -> HIER om te reserveren‼️.

 

VICK HARINGPARTY  21.06.2024

Het grootste netwerkevent van de Kempen waarbij met (hopelijk) mooi weer, een goed glas wijn en heerlijke hapjes een ideale setting wordt gecreëerd om te netwerken en nieuwe connecties te leggen. 

 ‼️ Dit event is enkel toegankelijk na aanmelding via het VICK Klik -> HIER om je aan te melden‼️.

 

 

AKOESTISCH IN DE TUIN  29.06.2024

Op zaterdag 29 juni gaan we weer muziek met heerlijke gerechten combineren in de tuin bij Crijns tijdens 'AKOESTISCH IN DE TUIN' met A Few Good Men (AFGM) uit Hapert. 

Dit exclusieve event houden we onze in onze prachtige tuin. Samen met de performers van A Few Good Men verzorgen we unieke avond vol met prachtige akoestische songs, heerlijke gerechten, mooie wijnen en Brabantse gezelligheid. 

Datum: zaterdag 29 juni 2024
Aanvang: 18.30u - 19.00u 
Aantal gangen: 6
Kosten: 89,50 p.p.*

MEER INFORMATIE

 

 

WKDKL DINER  19 & 20.07.2024

De vakantietijd is alweer in zicht, ook voor ons. Het hele jaar zetten onze dames en heren zich fantastisch in, en dit weekend organiseren wij weer ons onwijs leuke en populaire event; Wij Koken DKoelkast Leeg. 

Tijdens deze vrijdag- en zaterdagavond koken we ons menu zoals je van ons gewend bent, maar nu weten wij niet wat er voor gerecht uit komt. Dus we koken letterlijk de koelkast leeg. Ook komt er weer een tafel met wijnen, waarvan er nog maar enkele stuks zijn. 

4 gangen kost normaal 52,50 en deze avond 48,50
5 gangen kost normaal 62,50 en deze avond 58,50

MEER INFORMATIE 19 juni

MEER INFORMATIE 20 juni