AGENDA
 

THE OLD MASTERS DINER  06.10.2023

We hebben weer een unieke culinaire ervaring voor jullie: "Culinaire Meesters op het Bord," samengesteld en bereid door de chefs Marc en Niels en hun team. Deze bijzondere avond is bedoeld om de zintuigen te prikkelen en je mee te nemen op een reis van smaken, texturen en creativiteit van de oude meesters. Meesters waar Marc en Niels zich door hebben laten inspireren in hun jongere jaren, ze keken op tegen deze culinaire grootheden. 

De signatuur recepten van deze chefs hebben zij vertaald naar het hier en nu met hun eigen inbreng. Wie zij als grootheden zien? Dat kom je te weten als je komt genieten tijdens deze avond. Deze speciale culinaire ervaring "Culinaire Meesters op het Bord" zal plaatsvinden op vrijdag 06 oktober. 

Datum: vrijdag 06 oktober 2023
Aanvang: 18.00-18.30u 
Aantal gangen: 5
Kosten: 74,50 p.p. 

RESERVEER HIER UW TAFEL 

 

WINE & DINE  22.10.2023

In samenwerking met de Meesters in Wijn Arno en Bob Aartsen van Prowines organiseren wij een fantastisch wijnproef event op zondag 22 oktober. Tijdens deze gezellige namiddag kun je genieten van mooie wijnen en heerlijke gerechtjes in een informele en gezellige setting. Laat je smaakpapillen op een ontdekkingsreis gaan terwijl je een scala aan open wijnen proeft, elk met hun eigen unieke karakter en persoonlijkheid. 

Arno en Bob brengen een grote diversiteit aan wijnen mee, je kunt ca. 50 a 60 wijnen proeven. Je ontvangt bij binnenkomst een proeflijst met alle open wijnen, die ze voor jullie hebben meegenomen. Zij informeren je graag tijdens het proeven over de wijnen en regio's. Tevens zijn alle wijnen die je kunt proeven deze dag, direct te bestellen bij Prowines via het proefformulier. 

Datum: zondag 22 oktober 2023
Aanvang: 15.00u - 15.30u
Einde: 20.00u
Aantal gangen: 6
Kosten: 69,50 p.p. ALL-IN* 

RESERVEER HIER UW TAFEL 

 

PORT DINER  02. & 03.11.2023

Ook dit jaar organiseren we weer ons unieke en immens populaire port diner, ontspannen dineren en genieten van unieke en fantastisch heerlijke porten. Deze (8ste!) editie organiseren we wederom samen met het porthuis van de familie Quevedo. 

Voor dit exclusieve event komt portkenner, -maker en -liefhebber Clàudia Quevedo speciaal vanuit Portugal naar Bladel om alles te vertellen over haar porten. Zij schenkt de porten met een prachtig verhaal, waarbij chefs Marc en Niels weer begeleidende gerechten bereiden samen met hun team. 

Datum: donderdag 02 en vrijdag 03 november 2023
Aanvang: 18.00-18.30u 
Aantal gangen: 5
Kosten: 129,50 p.p. ALL-IN

RESERVEER HIER UW TAFEL (LET OP SELECTEER BOVENIN DE JUISTE DATUM)

 

SMOKER DINER  24.11.2023

Deze avond serveren wij samen met Eric Telkamp van Smoker on Wheels een 6 gangen fine dining menu van de smoker. Van alle gerechtjes worden een of meerdere ingrediënten bereid op de smoker. 

Wat kun je verwachten? Nou wat je van ons gewend bent! Mooie smaakvolle en elegante gerechten met pure ingrediënten. Het is een combinatie van vis en vlees. Je wordt ontvangen met een heerlijk aperitief. 

Datum: 24 november
Aanvang: 18.00u-18.30u
Aantal gangen: 6
Kosten: 84,50 p.p. (incl. aperitief en tafelwater) 

RESERVEER HIER UW TAFEL