Groepen

Wij zijn dé locatie om te genieten met een groter gezelschap. Of het nu gaat om een jubileum, zakelijke bijeenkomst of een familiereünie. We bieden diverse mogelijkheden om aan de behoeften van jouw gezelschap te voldoen. 

Voor meer privacy en een intieme sfeer hebben we een afsluitbare ruimte waar jouw groep in alle rust kan genieten van een heerlijk diner. Dit is ideaal voor zakelijke besprekingen of speciale vieringen. Als de groep groter is dan 35 a 40 personen of je wilt genieten van extra discretie dan bieden wij de optie om onze prachitge locatie af te huren. Het gehele restaurant biedt plaats aan ca. 100 zittende gasten. 

Of je nu een speciale gelegenheid viert, een avond wil genieten met vrienden of familie of in alle rust zakelijk wil dineren, bij restaurant Crijns zorgen wij ervoor dat je avond een succes wordt. 

Menu

We serveren een met zorg samengesteld diner waarbij je het aantal gangen kunt kiezen tussen de 3 en 7 gangen. Wanneer er een of meerdere gasten een dieetvoorkeur of allergie heeft vernemen wij dit graag vooraf. Heb je speciale wensen omtrent het menu dan doen wij je graag een passend voorstel. 

Faciliteiten

- gastvrije en persoonlijke service
- veel daglicht en een groen uitzicht
- toegang tot het tuinterras
- ruime parkeerplaats 
- oplaadpunten voor elektrische auto's (1 Tesla en 1 type 2 lader)

Goede bereikbaarheid

Restaurant Crijns is tevens een uitstekende locatie vanwege de bereikbaarheid. Op ca. 5 autominuten van de A67 ligt ons restaurant, met voor de deur een eigen parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid en tevens 2 autolaadpunten. 

Meer informatie 

Neem gerust contact met ons op om de wensen te bespreken, zodat wij een passend voorstel kunnen doen. Je bent uiteraard ook vrij om onze prachtige locatie te komen bekijken. Bel +31(0)497-338946 of mail ons