WERKEN BIJ CRIJNS?!

CHEF DE PARTIE  (fulltime)   |   (ASSISTENT) MAÎTRE  (fulltime)  |   MEDEWERKER BEDIENING  (parttime) 

 

Dat kan! Voor ons team zoeken we nieuwe collega's. Steeds meer gasten willen genieten in ons prachtige restaurant, van ons heerlijke eten, de gezellige sfeer en onze groene privè tuin. Daarvoor zoeken wij dus naar nieuwe collega's, om al onze gasten te laten genieten in optima forma. Wij zoeken bepaalde types, helpers, creatievelingen en mensen die durf hebben om zichzelf uit te dagen. Af en toe net even een ander pad te kiezen dan het gebaande pad, en zijn of haar collega's eens mee te nemen over dat pad. Daarbij zet jij je, net als jouw collega's, graag voor de volle 100% in voor onze gasten. 

Wij vinden ons team belangrijk, we brengen tenslotte veel tijd met elkaar door en zonder hen hadden we niet bereikt waar we nu staan. En daarom zoeken wij ook dat bepaalde type. Wij vinden samenwerken belangrijk, dat jij jouw creativiteit kwijt kunt en dat we elkaar motiveren om het leuk en gezellig te hebben. Wij zorgen voor de gasten en materialen en samen maken we er een topproduct van. Het product waar onze gasten van genieten. Het is zo tof als je oprecht bedankt wordt omdat ze het zo fijn hebben gehad en ècht lekker hebben gegeten en gezeten!

Ons prachtige restaurant is gevestigd aan de rand van Bladel (ca. 5 minuten van de A67, met gratis parkeergelegenheid voor de deur), het hart van de Kempen, in een prachtig karakteristiek pand. Je ervaart bij binnenkomst direct de huiselijkheid door het gastvrije ontvangst. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich snel op hun gemak voelen en ultiem kunnen genieten van al het lekkers bij Crijns. Restaurant Crijns typeert zich met een (klassieke) Franse keuken met Oosterse invloeden. We koken puur en zijn ook puur. De gasten staan altijd centraal. We bieden zowel een culinair menu, als een a la carte kaart. De doelstelling is vanaf binnenkomst dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Zij komen voor een echte avond uit, en hebben zelden haast. Daarmee hebben wij dan ook alle tijd voor onze gasten. We serveren prachtige gerechten en goede (bijpassende) wijnen. Het is onderdeel van de beleving die wij onze gasten bieden. En na  het diner mogen ze kiezen voor zoet of kaas na. We staan bekend om ons kaaswalhalla, en behoren zelfs tot de beste fromagers van Nederland. Investeren in de beleving die we bieden, de  avond uit. Hoe mooi is dat als je daar onderdeel van mag uitmaken!

Bovenstaand onze openstaande functies, heb je interesse? Stuur een bericht of bel direct dan kijken we eens wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij een wederzijdse klik, kun je direct starten. Hopelijk tot snel bij Crijns! 

Aqcuisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.