De prachtige en huiselijke uitstraling van ons restaurant in Bladel is een van de eerste dingen die onze gasten opvalt. Gevestigd in een oude boerderij, met zowel aan de binnen- als buitenkant prachtige karakteristieke boerderijdetails. Gastvrouw Imke en haar team zorgen voor een gemoedelijke sfeer en een bijzonder welkom gevoel, het uitgangspunt voor een heerlijke avond. 

 

Bij Crijns staan de avonden in het teken van ontspannen, optimaal genieten van het tafelgezelschap en al het culinaire dat ons keukenteam voor jullie bereidt. Puur, eenvoud en ambacht dat is waar Marc en zijn team voor staan. Het combineren van diverse smaken en structuren zorgen voor mooie, pure en vooral ook smakelijke gerechten. 

Laat je verrassen door de smaken van Crijns, en geniet van alle heerlijke gerechten. Ga voor een avondvullend diner of voor een gezellige wat kortere avond na een dag werken. Het kan allebei, kies zelf of je voor 3 of 7 gangen gaat. 

 

BEKIJK HIER ONZE MENUKAART

 

Ook zijn er mogelijkheden voor het dineren met grotere gezelschappen, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.