DINER  |  VERGADEREN 

 

BEKIJK HIER ONZE MENUKAART

Het restaurant in de gezellige Brabantse Kempen 

We verwelkomen je graag bij hét restaurant in de Brabantse Kempen. De Brabantse Kempen is een prachtige regio waar veel wordt gewandeld, gefietst en genoten van de indrukwekkende natuur en de Brabantse gezelligheid. Ons restaurant in Bladel is gevestigd in het hartje van deze speciale streek en ademt de gastvrije Brabantse sfeer. 


Het restaurant voor een heerlijke avond uit

De prachtige en huiselijke uitstraling van ons restaurant in Bladel is een van de eerste dingen die onze gasten opvalt. Gevestigd in een oude boerderij, met zowel aan de binnen- als buitenkant prachtige karakteristieke boerderijdetails. De binnenkant heeft een complete metamorfose ondergaan. Moderne en industriële toevoegingen hebben het interieur opgefrist zonder aan de huiselijke sfeer teniet te doen. Gastvrouw Imke en haar team zorgen voor een gemoedelijke sfeer en een bijzonder welkom gevoel, het uitgangspunt voor een heerlijke avond. 

We zijn eenvoudig te bereiken op slechts 5 minuten rijden van de A67. Neem afslag 29 “Hapert, Bladel, Reusel”, rijd door het Kempisch bedrijvenpark en vervolg de weg op de N284 tot aan Bladel. Onze ruime, gratis parkeergelegenheid beschikt over 2 oplaadpalen voor elektrische auto’s. Zo verzekeren we onze gasten na een fantastische avond uit in een van de beste restaurants in de regio ook nog een ontspannen thuiskomst. 

BEKIJK HIER ONZE MENUKAART