WERKEN BIJ CRIJNS

Ons prachtige restaurant is gevestigd aan de rand van Bladel (ca. 5 minuten van de A67, met gratis parkeergelegenheid voor de deur), het hart van de Kempen, in een prachtig karakteristiek pand. Je ervaart bij binnenkomst direct de huiselijkheid door het gastvrije ontvangst. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich snel op hun gemak voelen en ultiem kunnen genieten van al het lekkers bij Crijns. Restaurant Crijns typeert zich met een (klassieke) Franse keuken met Oosterse invloeden. We koken puur en zijn ook puur. De gasten staan altijd centraal. We bieden zowel een verrassingsmenu, welke regelt wisselt, als een a la carte kaart. De doelstelling is vanaf binnenkomst dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Zij komen voor een echte middag/ avond uit, en hebben zelden haast. Daarmee hebben wij dan ook alle tijd voor onze gasten. We serveren prachtige gerechten en goede (bijpassende) wijnen. Het is onderdeel van de beleving die wij onze gasten bieden. En na de lunch of het diner mogen ze kiezen voor zoet of kaas na. We staan bekend om ons kaaswalhalla, en behoren zelfs tot de beste fromagers van Nederland. Investeren in de beleving die we bieden, de middag/ avond uit. Hoe mooi is dat als je daar onderdeel van mag uitmaken!

's middags of 's avonds wanneer de gasten naar huis gaan, worden er oprecht bedankt voor de mooie en gezellige avond. Dat is een onwijs mooie afsluiting! Onderstaand onze openstaande functies, heb je interesse? Stuur een bericht of bel direct dan kijken we eens wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij een wederzijdse klik, kun je direct starten. Hopelijk tot snel bij Crijns! 

 

Sous-chef (fulltime 38u)

Als sous-chef van ons keukenteam zorgen wij er samen voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Van aankomst tot vertrek staan de gasten hier bij Crijns centraal. Met de benodigde opleiding(en) en ervaring ben jij toe aan de volgende stap in je carrière. Je bent een gangmaker en zorgt ervoor dat het keukenteam in goede conditie is. Wij bieden een toffe functie als sous-chef aan, met veel ruimte voor creativiteit, eigen inbreng, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. We zoeken iemand die Crijns samen met ons nog meer op de kaart zet en samen de relatie die wij hebben met de gasten nog meer uitbreidt. 

Je bent gemotiveerd en weet het team te motiveren en ze elke dag weer te laten genieten van de gasten die genieten van al het moois dat jullie bereiden. Je kunt zelfstandig een team aansturen en:
- beheren van administratieve werkzaamheden en bestellingen
- handhaven van de HACCP-regelgeving
- diversiteit van werkzaamheden denk aan feesten en catering
- bewaken van marges m.b.t. inkoop en personeel
- maken van recepturen en mise-en-place lijsten
- ervoor zorgen dat het keukenteam in goede conditie is en leermomenten creëren

Je krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen inbreng wordt gewaardeerd. We werken samen als team waarbij iedereen zijn inbreng heeft. 

Ben jij onze nieuwe sous-chef? Mail dan een korte motivatie en cv naar Marc Crijns. Heb jij nog vragen of wil je Marc persoonlijk spreken, bel dan 0497-338946. 

Mail Marc je solliciatie! 

 

(EERSTE) MEDEWERKER BEDIENING  (parttime 24u-32u) 

Als (eerste) medewerker van ons bedieningsteam zorgen wij er samen voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Van aankomst tot vertrek staan de gasten hier bij Crijns centraal. Wij bieden een functie voor (eerste) medewerker bedieding aan, met ruimte voor eigen inbreng, diversiteit aan werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken iemand die de relaties met onze gasten versterkt en de service naar een hoger niveau tilt. 

Je bent gemotiveerd, kunt goed samen met je collega's inschatten wat onze gasten nodig hebben en:
- gastvrij ontvangen van gasten
- gastbenadering en aanpassingsvermogen
- bewaken van hygieëne richtlijnen
- kennis van dranken
- opnemen en doorgeven van bestellingen
- opmaken van de rekening
- opruimen en indekken van tafels

Je krijgt voldoende begeleiding en ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij bieden een toffe baan, met trouwe en dankbare gasten, mooie gerechten om te serveren, prachtige wijnen om te schenken, doorgroeimogelijkheden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en toffe en ambitieuze collega's. Ben jij toe aan een nieuwe sfeervolle werkomgeving, en wil jij samen met ons restaurant Crijns nog meer op de kaart zetten?

Ben jij onze nieuwe collega voor de bediening? Mail dan een korte motivatie en cv naar Imke Wind. Heb jij nog vragen of wil je Imke persoonlijk spreken, bel dan snel 0497-338946.  

Mail Imke je sollicitatie!

Aqcuisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.