AGENDA

 

FEBRUARI 

14.02 Neem jouw valentijn mee naar Crijns om samen te genieten van een heerlijk diner dat met veel liefde en passie is bereid voor jullie. We zijn deze avond geopend vanaf 18.00 uur. Reserveren is aan te raden o.v.v. Valentijn. 

APRIL

01.04 t/m 30.04 De hele maand april is het feest bij Crijns wij vieren ons 5-jarig bestaan! Op 1 april 2015 startte ons avontuur in Bladel en om dit te vieren met onze gasten hebben we een speciaal jubileummenu. We serveren een 5 gangen menu met feestelijk aperitief en koffie met wat lekkers na voor 50 euro. Reserveer tijdig je tafel o.v.v. Jubileummenu

12.04 t/m 13.04 Pasen bij Crijns. Zondag en maandag zijn we geopend vanaf 12.00 uur zodat je met de familie kunt genieten van een heerlijke ontspannen paaslunch of diner. Wij zijn doorlopend geopend zodat je ook voor een borrel met hapje bij ons terecht kunt.

MEI

01.05 Tijdens deze vrijdag serveren wij een heus aspergediner. Asperges bij Crijns, heerlijk genieten van het witte goud tijdens een avondvullend diner dat dus geheel in het teken staat van de asperge. Wil jij wel komen genieten van de asperges, maar is je tafelgenoot iets minder fan geef dit dan door bij de reservering dan houden wij daar graag rekening mee. Reseveer o.v.v. Aspergediner.

17.05 Het is weer zover de Voorjaarsproeverij van wijnmeester Arno Aartsen van Prowines uit Best. Zondag vanaf 13.00 uur ben je weer van harte welkom om te komen proeven. Arno neemt altijd ongekend veel wijnen mee om te proeven, vanaf 18.00 uur zijn de tafels weer gedekt om te genieten van een 3 gangen proeverij menu. Wil je meer weten houdt onze nieuwsbrief in de gaten! Ontvang je geen nieuwsmail? Meld je dan HIER aan.  

31.05 t/m 01.06 Dit Pinksterweekend zijn we speciaal geopend tijdens de atelierroute. In ons restaurant wordt geexposeerd met keramiek en schilderijen. Je kunt gewoon vrij rondlopen en al het moois bekijken. Tevens hebben we deze dagen een kleine kaart zodat je kort iets kunt lunchen en snel weer door kunt naar de volgende locaties. 

JULI

04.07 t/m 12.07 Wij houden van Kreeft en tijdens deze dagen koken we een prachtig menu met kreeft in de hoofdrol. Kom genieten van een 4 gangen kreeftenmenu. Je kunt al reserveren hiervoor, vermeld bij de reservering dat je komt voor het kreeftenmenu. 

31.07 t/m 02.08 We gaan bijna met vakantie en gezien het grote succes van vorig jaar koken wij ook dit weekend weer onze koelkast leeg. We organiseren een nieuwe editie van ons WKDKL event. We serveren tijdens dit weekend een 3 en 4 gangen menu. Van tevoren hebben we echt geen idee wat je geserveerd krijgt. #NOWAIST. Kom genieten in onze tuin van dit hilarische event.