AGENDA

AUGUSTUS

14.08 t/m 16.08  |  MUZIEK IN DE TUIN 
Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus organiseren we een exclusief event in onze prachtige tuin. Samen met ras performers Frank Wilson en Petra Schreurs verzorgen we unieke avond vol met muziek, heerlijke gerechten, mooie wijnen en Brabantse gezelligheid. 

Frank en Petra zijn sympathieke professionals, delen dezelfde muzikale hartslag en eindeloze liefde voor muziek. Hun non-stop optredens worden gekenmerkt door hun bijzondere uitstraling en interactie met de gast.

De passie die zij delen, delen Marc en Imke voor hun vak. Marc neemt je graag deze avond mee op een culinaire reis door verschillende gerechten te laten proeven, en uiteraard mag zijn uitgebreide collectie van uitsluitend Nederlandse kazen niet ontbreken. Imke legt met haar team graag de gasten in de watten en schenkt mooie wijnen passend bij het diner of zoekt samen een passende fles uit. 

Vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus is de aanvang tussen 18.00u en 18.30u, we serveren die avonden 6 smaken van Crijns en ontvangen jullie met feestelijk aperitief  |  100,- p.p.
Zondag 16 augustus is de aanvang tussen 16.00u en 16.30u, we serveren deze middag 5 smaken van Crijns en ontvangen jullie ook deze middag met een feestelijk aperitief  |  90,- p.p.

Wil je genieten van dit unieke en exclusieve event? Bestel dan tickets via de onderstaande link. Let wel, de beschikbaarheid is beperkt. 

Reserveer HIER EEN TAFEL voor vrijdag of zaterdag
Reserveer HIER EEN TAFEL voor zondag