AGENDA

 

RESERVEER HIER JE TAFEL 

 

OKTOBER 
25.10 Organiseren wij i.s.m. Heeren van Heusden wijnkoopers een Rhône avond met wijnen van het bekende wijnshuis Brotte, gecombineerd met ambachtelijke wild gerechten. Een wild avond gecombineerd met wijn/ spijs tijdens een 4 gangen diner inclusief aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee 79,00  


NOVEMBER 
03.11 Dè Prowines najaarsproeverij van Arno Aartsen. Vanaf 13.00u kun je onder het genot van een hapje prachtige wijnen proeven. Arno heeft altijd ongekend veel open wijnen om te proeven en kan je er alles over vertellen, dit is zeker een bezoek waard. Sluit deze gezellige middag af met een informeel 3 gangen diner inclusief wijnen en tafelwater 45,00, reserveren voor het diner is gewenst! De entree voor de wijnproeverij is 10,00, dit ontvang je retour bij een bestelling (vraag naar de voorwaarden). 

21.11 In november vaste prik, ons befaamde port diner inmiddels de 5de editie. Speciaal voor deze editie komt wijnmaker Paulo Silva van NIEPOORT vanuit Portugal naar Bladel. Dit unieke diner vindt plaats op 21 november en net als eerdere edities serveren we een 4 gangen diner inclusief een passend aperitief, 4 gangen begeleidende port, tafelwater en koffie of thee na 89,00. Wil je deze bijzondere avond bijwonen, reserveer dan snel want het is een gewilde avond.


DECEMBER 
25.12 Eerste Kerstdag lunch en diner. Geniet samen met je dierbaren een ontspannen lunch van 4 gangen [52,50] of 5 gangen [62,50], aanvang tussen 12.00u-12.30u, of een avondvullend diner 4 gangen [52,50] of 5 gangen [62,50] of 6 gangen [72,50] met aanvang tussen 18.00u - 19.30u. Het menu volgt, gelieve bij de reservering te vermelden hoeveel gangen u wenst en of er belangrijke zaken voor de keuken zijn omtrent allergie of dieet. 

26.12 Tweede Kerstdag diner. Deze dag kun je komen genieten van een 4 gangen [52,50], 5 gangen [62,50] of 6 gangen [72,50] diner met aanvang tussen 17.00u - 19.30u. Het menu volgt, gelieve bij de reservering te vermelden hoeveel gangen u wenst en of er belangrijke zaken voor de keuken zijn omtrent allergie of dieet.