AGENDA

OKTOBER

12.10, 26-10 en 09.11  |  WIJNCURSUS 
Wil jij meer weten over wijnproeven en herkennen van druifrassen? Schrijf je dan snel in voor de cursus wijnproeven. Samen met wijnmeester Arno Aartsen van Prowines hebben we 3 maandagen gepland voor een heuse wijncursus bij ons in Bladel.

Tijdens deze cursus ga je diverse wijnen proeven en leren wat de kenmerken zijn. Gedurende de avond serveren wij een aantal luxe hapjes en de kaas mag uiteraard ook niet ontbreken.

We ontvangen je gezellig met een aperitief en gaan per avond ca. 10 wijnen proeven. Voor deze cursus vragen we 295,- per persoon. De cursus vindt plaats bij Restaurant Crijns in Bladel op maandag 12 en 29 oktober en 9 november, we starten om 19.30u. De plaatsen zijn beperkt en je dient 18+ jaar te zijn om te kunnen deelnemen.  

Wil jij meedoen aan deze toffe cursus?  JA, IK MELD ME AAN VOOR DE WIJNPROEVERIJ

 

25.10.2020  |  WIJNPROEVERIJ 
We gaan hem weer doen; de najaarsproeverij met Arno Aartsen van Prowines. In een iets ander jasje weliswaar, maar toch gaan we proeven. 
We organiseren 2 proeverijen op zondag 25 oktober, 1 in de middag en 1 in de namiddag.

Voor de middagproeverij kun je reserveren met aankomst tussen 13.00u en 14.00u. Elke deelnemer ontvangt een proeflijst en aan de hand daarvan worden de proefwijnen geschonken. Tijdens het proeven serveren wij een heerlijk hapje. De proeverij duurt tot ca. 15.30u. 

De aanvang voor de late proeverij is vanaf 16.00u, we serveren vanaf 17.00u een 4 gangen diner waarbij je tijdens de gerechten ook nog kunt proeven. Ook bij deze proeverij ontvang je een proeflijst en kun je aangeven welke wijnen je graag wilt proeven. 

Vanwege COVID-19 zijn het aantal plaatsen beperkt, geef je dus snel op. 
JA, IK MELD ME AAN VOOR DE MIDDAG 

JA, IK MELD ME AAN VOOR DE NAMIDDAG MET DINER