AGENDA

OKTOBER

12.10, 26-10 en 09.11  |  WIJNCURSUS 
Wil jij meer weten over wijnproeven en herkennen van druifrassen? Schrijf je dan snel in voor de cursus wijnproeven. Samen met wijnmeester Arno Aartsen van Prowines hebben we 3 maandagen gepland voor een heuse wijncursus bij ons in Bladel.

Tijdens deze cursus ga je diverse wijnen proeven en leren wat de kenmerken zijn. Gedurende de avond serveren wij een aantal luxe hapjes en de kaas mag uiteraard ook niet ontbreken.

We ontvangen je gezellig met een aperitief en gaan per avond ca. 10 wijnen proeven. Voor deze cursus vragen we 295,- per persoon. De cursus vindt plaats bij Restaurant Crijns in Bladel op maandag 12 en 29 oktober en 9 november, we starten om 19.30u. De plaatsen zijn beperkt en je dient 18+ jaar te zijn om te kunnen deelnemen.  

Wil jij meedoen aan deze toffe cursus?  JA, IK MELD ME AAN VOOR DE WIJNPROEVERIJ

 

25.10.2020  |  WIJNPROEVERIJ 
We gaan hem weer doen; de najaarsproeverij met Arno Aartsen van Prowines. In een iets ander jasje weliswaar, maar toch gaan we proeven. 
We organiseren 2 proeverijen op zondag 25 oktober, 1 in de middag en 1 in de namiddag.

Voor de middagproeverij kun je reserveren met aankomst tussen 13.00u en 14.00u. Elke deelnemer ontvangt een proeflijst en aan de hand daarvan worden de proefwijnen geschonken. Tijdens het proeven serveren wij een heerlijk hapje. De proeverij duurt tot ca. 15.30u. 

De aanvang voor de late proeverij is vanaf 16.00u, we serveren vanaf 17.00u een 4 gangen diner waarbij je tijdens de gerechten ook nog kunt proeven. Ook bij deze proeverij ontvang je een proeflijst en kun je aangeven welke wijnen je graag wilt proeven. 

Vanwege COVID-19 zijn het aantal plaatsen beperkt, geef je dus snel op. 
JA, IK MELD ME AAN VOOR DE MIDDAG 

JA, IK MELD ME AAN VOOR DE NAMIDDAG MET DINER 

NOVEMBER

21 & 22.11  |  MUZIEK IN DE TUIN  NAJAAR EDITIE 
Wegens veel vraag en groot succes van de editie in de zomer, nu een najaarseditie van het event 'MUZIEK IN DE TUIN'. We hebben dit maal de tuin overdekt, waardoor dat u er heerlijk warm bijzit. Frank en Petra zijn ook weer van de partij en zullen de sterren van de hemel spelen en zingen.  

Dit exclusieve event houden we onze in onze prachtige overdekte tuin. Samen met ras performers Frank Wilson en Petra Schreurs verzorgen we een unieke avond vol met muziek, heerlijke gerechten, mooie wijnen en Brabantse gezelligheid. Frank en Petra zijn sympathieke professionals, delen dezelfde muzikale hartslag en eindeloze liefde voor muziek. Hun non-stop optredens worden gekenmerkt door hun bijzondere uitstraling en interactie met de gast.

De passie die zij delen, delen Marc en Imke voor hun vak. Marc neemt je graag deze avond mee op een culinaire reis door verschillende gerechten te laten proeven, en uiteraard mag zijn uitgebreide collectie van uitsluitend Nederlandse kazen niet ontbreken. Imke legt met haar team graag de gasten in de watten en zoekt samen graag een mooie fles uit.

Zaterdag 21 november is de aanvang tussen 18.00u en 18.30u en zondag 22 november tussen 16.00u en 16.30u we serveren deze beide dagen 6 smaken van Crijns en jullie worden ontvangen met feestelijk aperitief | 110,- p.p.

Wil je genieten van dit unieke en exclusieve event? RESERVEER EEN TAFEL.