DINER  |  AFHALEN  |  VERGADEREN 

SHOP HIER ONLINE

Dat jullie niet bij ons in het restaurant kunnen genieten, betekent niet dat je niet kunt genieten van al het culinaire lekkers van Crijns. Met dezelfde passie en liefde bereiden wij elke week weer een nieuw menu en allerlei ander lekkers. 

Het culinair menu kan 1 dag van te voren besteld worden, de overige producten kunnen dezelfde dag afgehaald worden. Heb je een speciaal verzoek of vraag, bel of mail dan gerust even. 

Onze take away is geopend op: 
donderdag, vrijdag vanaf 15:30u
zaterdag en zondag vanaf 14:00u

 

Het restaurant in de gezellige Brabantse Kempen 

We verwelkomen je graag bij hét restaurant in de Brabantse Kempen. De Brabantse Kempen is een prachtige regio waar veel wordt gewandeld, gefietst en genoten van de indrukwekkende natuur en de Brabantse gezelligheid. Ons restaurant in Bladel is gevestigd in het hartje van deze speciale streek en ademt de gastvrije Brabantse sfeer. Strijk na een fietstocht neer in onze privétuin waar je in alle rust geniet van een prachtig glas wijn met een borrelplank of een lekkere kop koffie met huisgemaakte friandises. Of kom na een middag shoppen in het meest veelzijdige centrum van de Kempen dineren in ons sfeervolle restaurant. Wat de voorkeur ook geniet, we heten je van harte welkom in ons mooie restaurant in Bladel.


Het restaurant voor een heerlijke avond uit

De prachtige uitstraling van ons restaurant in Bladel is een van de eerste dingen die onze gasten opvalt. Gevestigd in een oude boerderij, met zowel aan de binnen- als buitenkant prachtige karakteristieke boerderijdetails. De binnenkant heeft een complete metamorfose ondergaan. Moderne en industriële toevoegingen hebben het interieur opgefrist zonder aan de huiselijke sfeer teniet te doen. Gastvrouw Imke en haar team zorgen voor een gemoedelijke sfeer en een bijzonder welkom gevoel, het uitgangspunt voor een heerlijke middag of avond. 

We zijn eenvoudig te bereiken op slechts 5 minuten rijden van de A67. Neem afslag 29 “Hapert, Bladel, Reusel”, rijd door het Kempisch bedrijvenpark en vervolg de weg op de N284 tot aan Bladel. Onze ruime, gratis parkeergelegenheid beschikt over 2 oplaadpalen voor elektrische auto’s. Zo verzekeren we onze gasten na een fantastische avond uit in een van de beste restaurants in de regio ook nog een ontspannen thuiskomst.