Medewerker bediening

Zoek jij naast je studie of gezin een leuke baan? Werken in de horeca is ideaal te combineren, overdag studeren of zorgen voor jouw gezin en in de avonduren of weekenden werken en geld verdienen. Samen met je collega's zorg je er samen voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Van aankomst tot vertrek staan de gasten hier bij Crijns centraal. We verzorgen naast het diner ook diverse andere gelegenheden zoals prive diners, jubilea, thema avonden, bruiloften en feesten. Kortom veel diversiteit in invulling. 

Wij zoeken naar collega's voor de bediening, enige ervaring is een pre, maar geen vereiste. 

- gastvrij ontvangen van gasten
- gastbenadering en aanpassingsvermogen
- opnemen van bestellingen
- indekken en uithalen van tafels
- drankjes en gerechten serveren  

Je krijgt voldoende begeleiding en ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij bieden een toffe baan, met trouwe en dankbare gasten, mooie gerechten om te bereiden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en toffe en ambitieuze collega's. We vormen èèn team en dat vinden wij onwijs belangrijk!

"De diversiteit van de gasten, en met name ook de terugkerende gasten waarmee je een band opbouwt en de afwisseling van werkzaamheden is voor mij echt een plus om te werken bij Crijns. De leuke collega's en het team dat je vormt, er is ruimte voor gezelligheid en dat vind ik ook belangrijk" *Marion (eerste medewerker bediening)

"De fijne werksfeer, het gezellige team en de begeleiding om je vaardigheden te ontwikkelen zorgen ervoor dat ik elke week met veel plezier naar Crijns ga" *Lotta (medewerker bediening, zij combineert haar studie met werken bij Crijns)

Ben jij onze nieuwe collega? Mail dan een korte motivatie en cv naar Imke. Heb jij nog vragen of wil je Imke persoonlijk spreken, bel dan snel 0497-338946.  

MAIL IMKE JE SOLLICITATIE

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.