Chef de Partie

Ons keukenteam wordt uitgebreid met een zelfstandig werkend kok. Samen met je collega's zorg je er samen voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Van aankomst tot vertrek staan de gasten hier bij Crijns centraal. Wij bieden een functie voor zelfstandig werkend kok aan, met ruimte voor eigen inbreng, diversiteit aan werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden. Je hebt aantoonbaar al enige jaren ervaring in de keuken. 

Je bent creatief en houdt van de klassieke keuken met moderne wereldse invloeden en:
- bent een teamspeler
- hebt aanpassingsvermogen, de gasten staan centraal
- bewaken van hygieëne richtlijnen
- kennis van (verse) producten
- bekend met de richtlijnen van de HCCP
- eventueel in het bezit van leermeester certificaat (of bereid zijn dit te willen behalen)

Je krijgt voldoende begeleiding en ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij bieden een toffe baan, met trouwe en dankbare gasten, mooie gerechten om te bereiden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en toffe en ambitieuze collega's. We vormen èèn team en dat vinden wij onwijs belangrijk! Ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving in een prachtige ruime keuken, en wil jij samen met ons restaurant Crijns nog meer op de kaart zetten?

Ben jij onze nieuwe collega voor de keuken? Mail dan een korte motivatie en cv naar Marc. Heb jij nog vragen of wil je Marc persoonlijk spreken, bel dan snel 0497-338946.  

MAIL MARC JE SOLLICITATIE

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.