TASTE BY CRIJNS

De parel van de Kempen

Zo staat restaurant Crijns in de wijde omgeving bekend. Het is op deze bijzondere plek in Bladel waar gastvrijheid, gezelligheid en gastronomie samen komen. Deze unieke Crijns-beleving ook thuis ervaren? Dat kan! Met taste by CRIJNS kies je voor eerlijke, ambachtelijke producten die met liefde zijn bereid. Om van een gewone avond een magisch moment te maken.

Restaurant Crijns wordt gerund door Marc en Imke Crijns. Een ondernemend stel dat weet hoe je iemand in de watten legt. Samen met hun team zetten ze zich dagelijks met hart en ziel in om hun gasten te verrassen met culinaire hoogstandjes. Alles wat in Restaurant Crijns wordt geserveerd, is met liefde bereid, met passie samengesteld en tot in detail doorontwikkeld. Die tomeloze inzet heeft geresulteerd in een aantal producten die tot in de wijde omtrek gewaardeerd worden. Deze producten zijn nu ook buiten het restaurant verkrijgbaar onder het label taste by CRIJNS.

Port met een verhaal 

De taste by CRIJNS port is het beste van 3 werelden. De blend, die bestaat uit 3 verschillende soorte port, heeft een fris zoetje van witte port, het scherpe van een LBV (Late Bottled Vintage) en het karakteristieke van een 10 jaar oude Tawny. Kortom, een port die met liefde is samengesteld en die de typische Crijns handtekening heeft: eerlijk, herkenbaar en kwalitatief hoogstaand. 

Piccalilly met een verhaal

Het tweede product van de by CRIJNS familie is de piccalilly mosterd. Een romige saus met pit, een fris zuurtje en een zoetige nasmaak. De piccalilly mosterd misstaat niet op een borrelplank met toastjes en kazen, maar kan ook prima gecombineerd worden met een overheerlijke zalmmoot. Of gewoon lekker op de boterham!

De CSR port kost 23,50, de piccalilly-mosterd 2,95. We hebben een prachtige giftbox verkrijgbaar zodat het samen een mooi geheel vormt om cadeau te doen 29,50 en is eventueel uit te bereiden met een cadeaubon.  De port of saus kan afgehaald worden in ons restaurant, uiteraard versturen we het ook graag per pakketpost. (verzendkosten voor eigen rekening).

U kunt de port en/ of piccalilly-mosterd hier bestellen.