Crijns voor thuis

SHOP HIER ONLINE

Dat jullie niet bij ons in het restaurant kunnen genieten, betekent niet dat je niet kunt genieten van al het culinaire lekkers van Crijns. Met dezelfde passie en liefde bereiden wij elke week weer een nieuw menu en allerlei ander lekkers. 

Het culinair menu en de favorieten van Marc kunnen minimaal 1 dag van te voren besteld worden, de overige producten kunnen dezelfde dag afgehaald worden. Heb je een speciaal verzoek of vraag, bel dan gerust even. 

Onze take away is geopend op: 
donderdag, vrijdag vanaf 15:30u
zaterdag en zondag vanaf 14:00u

 

 

Smokey flavour festijn

Pak maar alvast je agenda, want we gaan nog een keer het Smokey flavour festijn bij Crijns organiseren samen met BBQ Smoker on wheels van Eric Telkamp.

Wegens veel vraag en omdat we het zelf eigenlijk ook heel erg leuk vinden om te doen. Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 mei staat de smoker weer aan op ons terrein. 
 

We hebben weer heerlijke items van de smoker. Je kunt onderstaand per persoon al jouw bestelling doorgeven en jouw tijdslot reserveren zodat je verzekert bent van al het heerlijks. Want op = op!  
 
Je kunt kiezen uit:
1/2 kip gelakt met tropical sunset of;
sticky wings met oriental twist of;
ribs met uiteraard onze smokey special (PS dit was echt dè winnaar van de vorige editie!)
 
Alle gerechten worden geserveerd met:
frisse salade, gegrilde maiskolf en een gepofte aardappel.  

De gerechten worden warm meegegeven, maar je ontvangt ook een instructie voor als je het thuis nog wilt opwarmen. Want dat kan namelijk ook. 

Je kunt HIER ONLINE bestellen, maar je mag natuurlijk ook bellen +31(0)497-338946.