RESERVEER HIER UW LUNCH

 

DE LUNCH BIJ CRIJNS BLADEL  

Op maandag, donderdag, vrijdag en zondag serveren we de lunch vanaf 12.00 uur. Ons 2 gangen lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wisselt dagelijks. Natuurlijk laten we onze gasten vrij in hun keuze en de mogelijkheden zijn helemaal op ieders persoonlijke wensen af te stemmen. Indien gewenst serveren wij de lunch binnen één uur (gelieve dit bij de reservering aan te geven). Chef Marc en zijn keukenteam verrassen onze gasten graag met een 2, 3 of 4 gangen menu. Uiteraard kunt u ook genieten met een goed glas wijn van onze ambachtelijke bitterbal met huisgemaakte Crijns saus, een mooie kaasplank van Nederlandse bodem of een uitgebreid borrelplateau.  

EEN LEKKERE LUNCH IN HARTJE BLADEL

Even ertussenuit, tijd voor een lekkere lunch. Niet het zoveelste broodje of een kop soep. Maar een echt lekkere lunch. We zien je graag eens rond de middag verschijnen om te genieten van een heerlijke maaltijd tussen de bedrijven door. We stellen ons lunchmenu samen met de seizoenen in ons achterhoofd en kwaliteit en smaak als belangrijkste hoofdingrediënten. Met liefde en aandacht worden onze lunchgerechten op ambachtelijke wijze bereid. Want wat is er nou lekkerder dan tussen de middag even de boel de boel laten en genieten van een lekkere lunch! 

OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

In ons sfeervol ingerichte restaurant, of in onze rustige privétuin genieten onze gasten van een lekkere lunch. Ons interieur heeft een volledige metamorfose ondergaan, waarbij we moderne industriële accenten combineren met authentieke oude boerderijdetails. Onze groene privétuin is door begroeiing afgeschermd waardoor we in volledige privacy een lekkere lunch serveren. We beschikken over voldoende eigen gratis parkeergelegenheid. De gastvrije, warme sfeer die ons restaurant ademt staat garant voor een ontspannen lunch.  

 

BEKIJK HIER ONZE KAART