EEN HEERLIJK DINER MET VRIENDEN OF FAMILIE 

Wat is er nu leuker dan tijdens een avond uit heerlijk genieten van een perfect verzorgd diner? Ons professionele team maakt het onze gasten graag naar de zin. Een onbezorgd samenzijn waarbij er alle aandacht voor elkaar is. Dat is de perfecte avond uit, een heerlijk diner met goed gezelschap. Ga lekker achterover zitten, ontspan en kijk eens goed rond, we hebben het complete interieur een metamorfose gegeven. Begin met een glas bubbels of ons eigen aperitief. Neus eens door onze kaart, er staat voor ieder wat wils op. 

LAAT U VERRASSEN  

Chef Marc en zijn team van gepassioneerde koks verrassen je graag. Ons verrassingsmenu wordt veel gekozen, samengesteld met de beste ingrediënten en met liefde en aandacht bereid. Vanzelfsprekend vragen we waar we rekening mee dienen te houden. Bij ons culinair menu bieden we een bijpassend wijnarrangement aan. De mooiste wijnen van over de hele wereld. We kiezen onze wijnen op smaak en karakter bij elke gerecht waarbij halve glazen ook mogelijk zijn. 

KAAS ALS DESSERT, EEN PRACHTIGE AFSLUITER VAN UW DINER

Dezelfde liefde voor dagverse ingrediënten waarmee we het diner bereiden hebben we ook voor onze kaas en port. Uiteraard mag je zelf kiezen, maar we zijn enorm enthousiast over onze eigen kaaskamer. Een speciaal plekje in ons restaurant. Meer dan 40 speciale kazen van Nederlandse bodem, maar ook zeker uit onze eigen streek doen de kaasliefhebber watertanden. Huisgemaakte marmelade, vers desemkrentenbrood en een goed glas port maken de afsluiter van het diner compleet. Nog even lekker nagenieten van het diner onder het genot van een kop koffie, een goed glas whisky of cognac? We adviseren graag of kies zelf je favoriet uit onze uitgebreide drankenkaart. Als onze gasten vervolgens voldaan en met een tevreden glimlach huiswaarts keren, dan is onze avond geslaagd. 

 

BEKIJK HIER ONZE KAART